Brandsikring i form af brandalarmer, røgalarmer eller automatiske anlæg giver den størst mulige tryghed til private, institutioner og industri, og kan i de fleste tilfælde være forskellen på liv og død. Vi har stor erfaring i rådgivning, opsætning, eftersyn og reparation af forskellige typer brandsikring, så kontakt os i dag for at høre nærmere om mulighederne for at få den bedst mulige sikring.

Røgalarm og brandalarm

En røgalarm er din sikkerhed for at branden bliver opdaget i tide – uanset hvor den opstår. Røgalarmer reagerer udelukkende på røg, og derfor reagerer de hurtigt efter branden er opstået, så man kan nå ud i tide. I større bygninger kan det være nødvendigt med serie-forbundne røgalarmer, der reagerer på røg i andre rum og går i gang på samme tid. Det kan være nyttigt i etagebygninger, hvor man får besked om brand på andre etager og dermed kan reagere rettidigt.

En Brandalarmer bliver også kaldt for en termodetektor, fordi den reagerer på varme frem for røg, og dermed adskiller sig fra en røgalarm, der selvfølgelig reagerer på røg. Dette betyder desværre også, at den reagerer senere end en røgalarm, men derfor kan de i nogle situationer godt være et bedre valg. Kontakt os for at få bedst mulig rådgivning om sikring.

Brandsikring af kontor, lager og butik

Udover de almindelige røgalarmer og brandalarmer findes der en række løsninger til virksomheder, der vil sikres bedst muligt i tilfælde af brand, og i mange tilfælde kan være et krav. Det drejer sig for eksempel om sprinkleranlæg, automatiske branddørlukningsanlæg (ABDL-anlæg), automatisk brandventilation (ABV-anlæg) og automatiske brandalarmanlæg (ABA-anlæg). Alt dette kan vi hjælpe med at projektere og opsætte, så du får den bedst mulige brandsikring.

Er du i tvivl om hvilken type brandsikring, der passer bedst til dine behov, så lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med køb og opsætning af forskellige typer brandsikring. Vi kender de forskellige krav og muligheder, og kan derfor sikre dig bedst muligt.