Hos HS Installation påtager vi os alle typer af opgaver inden for el-installation til landbrug, erhverv og private. Vi håndterer både små og store opgaver i forbindelse med nyinstallation, reparation og eftersyn af el-installationer.

Vores lange liste af kompetencer giver os både mulighed for at hjælpe dig med at hænge en lampe op, men vi kan også hjælpe med at gøre dit hjem smartere ved hjælp af bygningsautomatik, som for eksempel lysstyring og forskellige automatiske systemer til at sikre et godt indeklima.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og alle vores ansatte er faguddannede elektrikere, så du er sikret at vores arbejde overholder gældende regler på området og med et højt fagligt niveau.

Vores historie

HS Installation blev oprettet i 2004 af el-installatør Harry Sørensen, der selv er elektriker med mange års erfaring. Da Harry startede HS Installation var der kun to ansatte, ham selv og en el-installatør, men i årenes løb er vi vokset, og er i dag oppe på seks medarbejdere.

I 2016 blev HS Installation udvidet med en afdeling i Randers for at imødekomme en stigende efterspørgsel på vores erfaring og kompetencer fra virksomheder og private i Randers og omegn. Her har vi lejet os ind i lokaler hos HS Ejendomsudlejning, der tilbyder kontor- og lagerlokaler i Randers til mindre virksomheder og iværksættere.

Dansk Byggeri og Byg Garanti

HS Installation er medlem af Dansk Byggeri og dermed er vores arbejde dækket af Byg Garanti. Denne ordning betyder, at du som privatkunde er dækket med op til 100.000 kr. inkl. moms per byggesag. Ordningen dækker i op til 3 år for synlige fejl og 10 år for skjulte fejl og mangler. På Byg Garantis hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du kan sikre dig selv før, under og efter dit byggeprojekt.

Vi stræber altid efter at have en god dialog med vores kunder, så vi kan levere det bedste resultat, der lever op til vores kunders forventninger.

TEKNIQs Garantiordning

HS Installation er desuden godkendt af TEKNIQ, hvilket er din garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed i vores installationsarbejde.