Med et system til lysstyring har du fuld kontrol over al indendørs og udendørs lys i dit hjem, hvilket blandt andet kan hjælpe dig til besparelser på din el-regning. Du kan blandt andet nemt tænde og slukke lyset ved hjælp af en fjernbetjening, smartphone, tablet eller computer – selv når du ikke er hjemme. Dette kan give tryghed når familien er væk fra hjemmet i længere tid ad gangen, da der ser ud til at være nogen hjemme, selvom det ikke er tilfældet.

Lysstyringssystemerne kan indgå i samspil med andre intelligente systemer for at gøre dit hjem smartere, som for eksempel systemer til styring af indeklima. Disse automatiske og intelligente systemer går under den fælles betegnelse “bygningsautomatik”.

Hos HS Installation er vi specialister i opsætning og indstilling af intelligente lysstyringssytemer, og vi tilbyder blandt andet systemerne IHC fra Lauritz Knudsen og Smart-house.

Vil du høre mere om de forskellige systemer til lysstyring, eller have et tilbud på opsætning af lysstyring i dit hjem, så kontakt os i dag for en snak om mulighederne for at gøre dit hjem smartere.