Et sundt indeklima sikres bedst ved at udskifte den eksisterende luft med ny, frisk luft. Normalt ville dette skulle gøres ved at åbne vinduer eller døre, men med et automatisk ventilationsanlæg sker udskiftningen af luften i et konstant flow. Dette er en god løsning for både private, institutioner og erhverv, da et sundt indeklima giver bedre koncentration og optimale betingelser for .

Ventilation til private

Med et automatisk ventilationsanlæg er du sikret et godt udgangspunkt for et sundt indeklima i hele dit hjem eller erhvervsbygninger, da ventilationsanlægget giver dig mulighed for konstant udskiftning af luften. Udskiftningen sker jævnt i løbet af hele dagen, men kan også indstilles til at foregå på bestemte tidspunkter, så du for eksempel kan udskifte mere luft når du ikke er hjemme.

Ventilationsanlæg af typen genvindingsanlæg kan også hjælpe dig til besparelser på din energiregning, da denne type anlæg udnytter varmen fra den fjernede luft til at opvarme den friske luft, der tilføres.

Ventilation til erhverv

Et automatisk ventilationsanlæg giver dine medarbejdere de bedste betingelser for at præstere optimalt, og man har tidligere kunne dokumentere en stigning i effektiviteten på arbejdspladser med et godt indeklima.

Med vores store erfaring med både projektering og opsætning af automatiske anlæg er vi den helt rigtige samarbejdspartner til både store og små projekter.

Samarbejde med andre systemer

De forskellige anlæg til styring af indeklima er kompatibelt med andre systemer til bygningsautomatik, så dit hjem bliver smartere. Det kunne for eksempel være systemer til lysstyring, der sikrer fuld kontrol over både lys og indeklima, eller . Der findes mange forskellige systemer, der kan gøre hverdagen lettere og samtidig sikre besparelser på energiregningen.

Hos HS Installation har vi stor erfaring med opsætning og indstilling af forskellige typer klimaanlæg, så kontakt os endelig for at høre nærmere om mulighederne for at få et godt indeklima i dit hjem. Med afdelinger i Viborg og Randers har vi mulighed for at påtage os opgaver i hele Midtjylland.